Κριτικές πελατών μας

Nasos Kominis
Η Megan Inox Hellas έχει εδραιωθεί ως αναντικατάστατος προμηθευτής της εταιρείας μου (‘Technalco’), σαν επακόλουθο της άρτιας εξυπηρέτησης που λαμβάνω στη μακρόχρονη συνεργασία μας, και μου επιτρέπει να δημιουργώ κατασκευές υψηλής …Περισσότερα

Giannis Botonakis
Μετά από έρευνα αγοράς καταλήξαμε στην ΙΝΟΧ MEGAN για εργασίες στο σπίτι μας.Ηταν πολύ εξυπηρετικοί και άμεσοι.Μας έδωσαν πολλές λύσεις σε σχέδια σε διάφορες τιμές. …Περισσότερα

maria petropoulou
“Κύριε, Χρήστο γεια σας,
Σας ευχαριστώ για το email και το ενδιαφέρον σας. Σε απάντηση του μηνύματος σας, για το αν είμαστε ικανοποιημένοι από το συνεργείο τοποθέτησης, σας αναφέρω πως …Περισσότερα

panos ΠΦ
Υστερα απο παρότρυνση, συγγενικού μου προσώπου, για την εταιρεία Megan, αντικατέστησα στο εξοχικό μου, τα παλαιά σκουριασμένα κάγκελα με ανοξείδωτα. Έκτοτε δεν ασχολήθηκα ξανά, με το θέμα του βαψίματος και της συντήρησης. Το αποτέλεσμα είναι ένα άρτιο, αισθητικά και τεχνικά υπέροχο έργο.

Miltiadis Mammonas
ΚΑΤΑΠΛΉΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΠΡΑΒΟ!!!

taki m
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Πολύ καλοί επαγγελματίες, έμπειροι τεχνικοί, προτείνουν την ιδανική λύση για κάθε κατασκευή, λογικές τιμές.

George Katsianis
Μετά την εκτενή περιήγηση μας στο διαδίκτυο καταλήξαμε στην εταιρεία σας, για την ποιότητα κατασκευής, την μοντέρνα σχεδίαση, και τις τιμές σας. Συγχαρητήρια στο προσωπικό σας για την επαγγελματική του αρτιότητα που ικανοποίησε τους δύσκολους στόχους μας.

Chris Gontikas
Άριστη δουλεία και άψογο αποτέλεσμα, επαγγελματική και φιλική αντιμετώπιση, ανταγωνιστικές τιμές. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!

ερικ ερικ
Συνεργάζομαι με την Megan για τρείς δεκαετίες.Είναι από τους αρχαιότερους,σταθερότερους και τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες μου.Τη σχέση μας την διακρίνει η ευγένεια, η συνέπεια και η αλληλεγγύη.
Καλή συνέχεια

Theodosia Mantellou
Μπράβο σας!!!!Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο!!! Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι!Να συνεχίσετε την καλή δουλειά….

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
Συγχαρητήρια στην εταιρεία σας και το προσωπικό της που τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς, χτίζει σχέσεις ποιότητας και εμπιστοσύνης, παρέχοντας παράλληλα ανταγωνιστικές τιμές.

Γιαννης Ιωαννου
1 αξιολόγηση
πριν από έναν μήνα
Αριστα υλικά & πολύ καλή εξυπηρέτηση.Συνεχίστε την καλή δουλειά.
Απάντηση2

Gina Kal
Τοπικός οδηγός · 63 αξιολογήσεις · 318 φωτογραφίες
πριν από 3 μήνες
Πολυ καλη ποιοτητα ανταγωνιστικες τιμες αψογη εξυπηρετηση
Απάντηση5

Maria Glitsou
1 αξιολόγηση
πριν από 3 μήνες
Καλύτερο απo ότι μπορούσαμε να φανταστούμε. Σας ευχαριστούμε.
Απάντηση3

Christos Gko
1 αξιολόγηση
πριν από έναν μήνα
Εξαιρετική εργασία, θα σας συστήσω ανεπιφύλακτα και σε άλλους
ΑπάντησηΣας βοήθησε;

Kosmas Kastrisios
1 αξιολόγηση
πριν από έναν μήνα
Πολύ καλοί με τα γυάλινα κάγκελα , πρωτοποριακά συστήματα.
Απάντηση2

MICHAIL SARLAS
1 αξιολόγηση
πριν από 2 μήνες
ΤΕΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΓΑΔΙ
Απάντηση2

Claudia
1 αξιολόγηση
πριν από έναν μήνα
The ST ST handrails installation for our two condominium buildings (stairs to the two upper floors, ground floor and stairs to the basement) has been perfectly executed and with respect of the agreed schedule. The price …Περισσότερα
Απάντηση2