Η Εταιρεία μας MEGAN INOX HELLAS εξειδικεύεται στα inox εξαρτήματα. Πιό συγκεκριμένα οι inox σύνδεσμοι και τα παρελκόμενά τους (inox αξεσουάρ, φλάντζες, τάπες, αρμοκάλυπτρα, βίδες, ντίζες, παξιμάδια κλπ), είναι τα αντικείμενα μελέτης, σχεδιασμού και παραγωγής της.
Εξ άλλου ανιχνεύει την αγορά για να προμηθεύει τους πελάτης της με τα πιό προηγμένα και αποτελεσματικά inox καθαριστικά και γυαλιστικά καθώς και ρητίνες αγκύρωσης καγκέλων, σκαλών κ.α.
Πάνω από 1500 σύνδεσμοι όπως ινοχ ορθοστάτες έτοιμοι να υποδεχθούν ινοχ σωλήνες κουπαστών και τραβερσών, ινοξ κολώνες με κατάλληλα πέλματα που υποδέχονται κρύσταλλα, καθώς και εκατοντάδες μεμονωμένα inox στοιχεία, ικανά να συναρμολογήσουν και τις πιό ασυνήθιστες inox κατασκευές, αποτελούν αντικείμενα του ενδιαφέροντός μας.
Το ελληνικό inox, inox greek, δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από ελληνικές υψικαμίνους παραγωγής πρώτης ύλης, αλλά η ελληνική μεταποίηση ανοξείδωτου ατσαλιού, τόσο στην παραγωγή inox εξαρτημάτων όσο και στα ανοξείδωτα αρχιτεκτονικά έργα είναι ακμαία και ανερχόμενη.

ktirio-megan

 

 

 

Πολιτική Επιστροφών 

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Εταιρείας “Megan” πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή,
κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.) όπως επίσης και

β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την Εταιρεία μας.

Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.

Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ’ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος ή, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 10 ημερών τότε η Εταιρεία “Megan” δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση. Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας ή τηλεφωνική επικοινωνία.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το κατάστημα μας.

 

Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί

Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

 

Συγκεκριμένα:

Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να φέρετε/στείλετε το προϊόν στην έδρα της Εταιρείας, όπου επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς. Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν.

Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.